Naar de Nederlandse website Naar de Belgische website Enter the British website Enter the Irish website Entrez dans le site suisse Entrez dans le site belge
 
welkom zoekopdracht aanbiedingen contact  


obj nr: 123
Prachtige villa bij FAYENCE

In het dorpje St.Paul-en-Foret naast Fayence staat deze ruime villa klaar om u te ontvangen . Een zonnige , rustige ligging met zuid-west oriëntering. Verzicht vanaf uw terras. Dicht bij het centrum-dorp met de eerste winkeltjes ( bakker , beenhouwer , kruidenier ) Op 4 km van centrum Fayence en van Bagnols , richting Fréjus ( een half uur met de auto tot aan het strand ). De villa heeft 2 woonlagen van 125 m2 . Elke woonlaag heeft een practische indeling met living , aparte keuken , een bureau , 2 slaapkamers en 2 badkamers.

De tuin is 25 are groot. Geen inkijk van buren . Aan de overkant van de bosweg kunt u wandelen in een beschermd natuurgebied. Ook vlakbij is een visvijver , het meer van St. Cassien met alle watersport , een zweefvliegveldje , een prachtige golf court , paardrijden ; goeie , niet dure restaurantjes waaronder 2 in het dorp ....Er is een open haard voor de wintermaanden en ook centrale verwarming op propaangas. Airconditioning voor in de zomer. En beschouwt u deze woning als betere investering , dan weet u dat hij zeer goed verhuurd wordt voor gezinnen tot 8 personen die zich vermaken rond het zwembad ( 10m x 5m ) en de pool-house ( ingerichte zomerkeuken van 38 m2 met BBQ ) Vast kliënteel !! KLIKT U OP EEN KLEIN FOTOTOOTJE HIERONDER DAN ONTVANGT U EEN VOLSCHERM SLIDESHOW !

Vraagprijs:  795.000,-

Interesse of meer informatie? westen.brothers@gmail.com
of bel: J.Westen +33.608.715.517