Naar de Nederlandse website Naar de Belgische website Enter the British website Enter the Irish website Entrez dans le site suisse Entrez dans le site belge
 
welkom zoekopdracht aanbiedingen contact  


obj nr: 126
TOURTOUR in de groene Provence

Uit de verkoop genomen : Tourtour staat bekend als 1 van de 100 mooiste dorpen van Frankrijk. Deze droomvilla is rustig gelegen met een zuid orientering in een kleine weg zonder doorgaand verkeer. Er is open uitzicht op een meertje en de woning is volledig gelijkvloers. In de tuin vindt u een overkoepeld zwembad van 10m x 5m . Gebouwd in 2005 werd de villa volledig gerenoveerd in 2021. Het comfort is hedendaags met vloerverwarming en warmtepomp voor de airconditioning. Een living van 45 m2 , 3 slaapkamers , 2 badkamers , een mooi ingerichte half open keuken , een linnen lokaal , en een garage voor 1 of 2 auto's. De totaal woonoppervlakte zonder de garage van 25 m2 is 130 m2 , de kavel meet 1400 m2. De 3 slaapkamers zijn gemiddeld 13 m2 groot.

In Tourtour vindt u alle nodige winkeltjes , goede restaurantjes en vanaf het autentieke middeleeuwse marktplein heeft u een panoramisch uitzicht over berg en dal. Vlakbj kunt u gebruik maken van 3 tenniscourts en een petanke baan. De omliggende leuke dorpen zijn Lorgues , Salernes en Flayosc. KLIKT U OP EEN KLEIN FOTOTOOTJE HIERONDER DAN ONTVANGT U EEN VOLSCHERM SLIDESHOW !

Vraagprijs:  460.000,-

Interesse of meer informatie? westen.brothers@gmail.com
of bel: J.Westen +33.608.715.517